Η παγκόσμια αθλητική κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το δράμα του Φερνάντο Κάσερες, ο οποίος χαροπαλεύει σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι το μεσημέρι της Κυριακής καθώς αντιστεκόταν στην κλοπή του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση του 40χρονου θύματος παραμένει κρίσιμη. Χθες του έγινε τρίτη επέμβαση για να μειωθεί η πίεση στον εγκέφαλό του από το τραύμα, ενώ του αφαιρέθηκε το δεξί μάτι. Οι γιατροί μάχονται για να κρατήσουν τον παλαίμαχο άσο στη ζωή, αλλά αποκλείουν την πλήρη ανάρρωση, καθώς ήδη υπάρχουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην εγκεφαλική λειτουργία, την ακοή και την όρασή του. «Είναι στα χέρια του Θεού», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το μέλος της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994.

Ως δράστης αναγνωρίστηκε από τη γυναίκα που συνόδευε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή ένας 15χρονος (!), ενώ συνεργός του ήταν ένας 16χρονος, που έχουν συλληφθεί μαζί με άλλα πέντε άτομα (ενήλικες).

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες

Βασικός, αρχηγός, σκόρερ αλλά και… ηττημένος ο Ταρέμι στο φιλικό με τον Μπρούνο!

Κοϊτά για το ραντεβού της Μαυριτανίας με την Αργεντινή: «Κορυφαίος στην ιστορία ο Μέσι»