Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα βρήκε στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Έντσο Μαρέσκα, μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport». Ο Ιταλός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αθλητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» στου Ρέντη, την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τη σχέση του με τον Ζίκο. Επίσης, ο 29χρονος παίκτης τόνισε ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται «ένα βήμα» πριν περάσουν στους «16» του Champions League.

«Όταν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ο κόσμος δείχνει ότι με αγαπάει. Βρήκα μία καλά οργανωμένη ομάδα. Το αθλητικό κέντρο με έχει καταπλήξει. Όλα είναι τέλεια! Η Αθήνα είναι μία όμορφη πόλη και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους “16” του Champions League, κάτι που η ομάδα το έχει καταφέρει δύο φορές στο παρελθόν. Είμαστε ένα βήμα πριν επαναλάβουμε τη συγκεκριμένη επιτυχία», ήταν αρχικά τα λόγια του Μαρέσκα.

Κληθείς να μιλήσει για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Ιταλός σχολίασε: «Ο Κετσπάγια ήταν παίκτης της ΑΕΚ και οι οπαδοί μας δεν μπορούσαν να το ξεχάσουν. Είχε προβλήματα με τον πρόεδρο, έφυγε και μία μέρα μάς είπαν ότι έρχεται ο Ζίκο».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης αναφέρθηκε στην παρουσία του Βραζιλιάνου προπονητή: «Ευχαριστιέσαι ακόμα να τον παρακολουθείς και σε εμπνέει. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση στην ομάδα. Με τον Κετσπάγια μιλούσα στα αγγλικά, ενώ με τον Ζίκο μιλάμε στα ιταλικά. Είχε παίξει στην Ουντινέζε πριν από 25 χρόνια, αλλά μιλάει τέλεια τα ιταλικά». Καταλήγοντας, ο Μαρέσκα τόνισε: «Δεν αισθάνομαι νοσταλγία και δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου»!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι