Το αυριανό αγγλικό ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχολίασε ο τερματοφύλακας των «μπλε», Πετρ Τσεχ, χαρακτηρίζοντάς τον «αγώνα φωτιά»:

«Και η Μάντσεστερ και η Τσέλσι, είναι ικανές ομάδες, που μπορούν να σκοράρουν και οι δυο θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Κανένας δεν θα θέλει να χάσει, ξέρουμε ότι αν τους κερδίσουμε θα δημιουργήσουμε μια διαφορά 5 βαθμών. Από την άλλη αν μας κερδίσουν , θα μας περάσουν», ήταν το σχόλιο του Τσέχου τερματοφύλακα.

Η 12η αγωνιστική μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην κορυφή της Priemer League. Η μεταξύ τους διαφορά είναι μόλις δυο βαθμοί, ενώ η παράδοση θέλει τα μεταξύ τους παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα. Όσον αφορά τις νίκες, η Τσέλσι προηγείται με 9 έναντι 8 των «κόκκινων διαβόλων».

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!