Την ευκαιρία να παραμείνουν σε εγρήγορση είχαν οι αναπληρωματικοί του Πανιωνίου στη φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα, στο προπονητικό κέντρο των Νεοσμυρνιωτών, στο Κορωπί. Μπορεί οι «ρεζέρβες» να μην κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο γκολ (0-0), αλλά σίγουρα ο Εμίλιο Φερέρα έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για την κατάστασή τους, σχετικά με το ποιους μπορεί να υπολογίζει ενόψει και των επόμενων υποχρεώσεων των «κυανέρυθρων».

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπεθέρα, Σεμπέκος, Γουέλινγκτον, Σιόβας, Όμο, Καστελιόνε, Αναστασόπουλος, Κούκετς, Κοντοχρήστος (75’ Ντούνης), Σίμωσης (75’ Λουκίνας), Εστογιάνοφ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουμάγια, Προβατίδης, Κολόκας, Βιδάλης, Πλάτανος, Κολτσίδας, Πασάς, Καγκιούζης, Λιόσης, Σικαλόπουλος, Τσιτσομήτσος,

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γαλανάκης, Φραγκής, Ευαγγελάτος, Λυκούδης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα