Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα κυριαρχεί σήμερα (09/11) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη για τη διαιτησία.

Ειδικότερα:

«Επιτέλους!», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα, ενώ φιλοξενεί δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Τα κακά παιδιά».

Το Goal News αναφέρει «Οι α-μέτοχοι λάκισαν, αλλά η ΑΕΚ είναι εδώ», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Αγριεύουν οι αιώνιοι για τη διαιτησία».

Το «Φως» γράφει «10άρι και 2 φορ θέλει τώρα ο Ζίκο», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Θα πάρουμε παίκτες το Γενάρη!»

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Ξέσπασαν», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Υπάρχει ελπίδα χωρίς του α-μέτοχους!».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Ξεφτιλίζει κόσμο…», ενώ η Derby News αναφέρει «Αστέρια λαμπρά τον οδηγούν». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Σωκράτης Κόκκαλης τρέχει ακόμα πιο γρήγορα και τα μεταγραφικά!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες

Βασικός, αρχηγός, σκόρερ αλλά και… ηττημένος ο Ταρέμι στο φιλικό με τον Μπρούνο!

Κοϊτά για το ραντεβού της Μαυριτανίας με την Αργεντινή: «Κορυφαίος στην ιστορία ο Μέσι»