Είναι φανερό πως τα τελευταία αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν ρίξει το ηθικό όλων των συντελεστών της στο ναδίρ. Μετά τον Άλεξ Φέργκιουσον, που έθεσε την ομάδα του εκτός πρωταθλήματος, στις δηλώσεις απαξίωσης ήρθαν να προστεθούν και εκείνες του Λουίς Σαχά.
Ο 26χρονος στράικερ, χαρακτήρισε την επιθετική γραμμή της ομάδας- συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του- απογοητευτική, φανερά επηρεασμένος από την αποτυχία στο πρόσφατο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ», όπου μαζί με τον παρτενέρ του στην επίθεση Αντριαν Σμιθ, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της αντιπάλου.
«Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αν θυμάμαι καλά μια κεφαλιά του Γκιγκς και μια δικιά μου, ήταν οι μοναδικές απειλητικές φάσεις που δημιουργήσαμε στον αντίπαλο τερματοφύλακα», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός και συμπλήρωσε: «Έχουμε μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης αλλά πρέπει κάτι ν’ αλλάξει επειγόντως. Όλοι ξέρουν πως έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Πλέον δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες, ούτε δικαιολογίες όταν δεν τα καταφέρνουμε».
Να σημειωθεί πάντως, πως οι δηλώσεις του Σαχά περί επιθετικής αφλογιστίας, δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, καθώς, απόντος του τιμωρημένου Βαν Νίστελροϊ και με τον Γουέιν Ρούνεϊ να μην καταφέρνει κάτι ιδιαίτερο όσο αγωνίστηκε όταν εισήλθε ως αλλαγή, η Γιουνάιτεντ έδειξε αναποτελεσματική.