Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου κυριαρχεί σήμερα (11/11) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θανόπουλου, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει για την υπόθεση του Χαράλαμπου Κοζώνη. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στο εξωτερικό.

Ειδικότερα:

«Ντάρκο & Μπελούσι», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, ενώ η Εξέδρα γράφει «Φουλάρει για το γήπεδο!».

Το Goal News φιλοξενεί συνέντευξη του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Μπούκαρε ο Σαλονίκης».

Το «Φως» γράφει «Στέλνουν τον Μπαπτίστα από Ρόμα», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Η λίστα του Ζίκο!»

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Πες τα όλα, σε ακούει ο κόσμος», ενώ το «Score Live» αναφέρει «THE LOST».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Από κάτω και να… σκούζουν», ενώ η Derby News αναφέρει «Μόνο αριστερό στόπερ». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Κόκκαλης και ο Ζίκο συμφώνησαν για τον Αντριάνο!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες

Βασικός, αρχηγός, σκόρερ αλλά και… ηττημένος ο Ταρέμι στο φιλικό με τον Μπρούνο!

Κοϊτά για το ραντεβού της Μαυριτανίας με την Αργεντινή: «Κορυφαίος στην ιστορία ο Μέσι»