Τη στήριξή του στον Μανουέλ Πελεγκρίνι εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Ρεάλ Μαδρίτης από την Αλκορκόν στο κύπελλο Ισπανίας, ο πρόεδρος των Μαδριλένων επέμεινε πως δεν υπάρχει πανικός στις τάξεις της ομάδας.
«Αν η Ρεάλ δεν κερδίσει κάποιο τρόπαιο τη φετινή σεζόν δεν είναι αποτυχία, αφού όπως έχει πει και ο Φάμπιο Καπέλο, μια καινούργια χρειάζεται το χρόνο της» δήλωσε σε ισπανική ιστοσελίδα ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας».
«Έχουμε ανάγκη από σταθερότητα και δεν πρόκειται να πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του σχεδίου μας» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στον Χιλιανό τεχνικός του ισπανικού συλλόγου, τόνισε: «Χρειαζόμαστε χρόνο και ο προπονητής θα τον έχει ώστε να συνηθίσει του παίκτες και να τους γνωρίσει καλά. Ο Πελεγκρίνι θα τελειώσει τη χρονιά στον πάγκο της Ρεάλ».
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου