Το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στην Ουκρανία κυριαρχεί σήμερα (18/11) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται τα τελευταία νέα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Ειδικότερα:

«Σημασία έχει το ταξίδι…», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας στην Ουκρανία, ενώ η Εξέδρα γράφει «Βάζουν υπογραφές».

Το Goal News αναφέρει «Για το Μουντιάλ ρε γαμ-Ότο!», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Η απόδραση των 11».

Το «Φως» γράφει «ΠΑΣ, ΠΑΟ… ΠΑΜΕ!», ενώ ο «Πρωταθλητής» φιλοξενεί συνέντευξη του Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Εποχή Κοζώνη», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Από την κόλαση στον παράδεισο!».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Το 13 σε περιμένει», ενώ η Derby News αναφέρει «Φτιαγμένος να… κεράσει». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει ότι «δεν ήταν μόνο… μεταγραφικότο ραντεβού του Κόκκαλη και του Ζίκο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube