Την υπεράσπιση του Φελίπε Μέλο απέναντι στα ιταλικά ΜΜΕ ανέλαβε ο Ζαν-Κλοντ Μπλαν. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους δικαιολόγησε τον Βραζιλιάνο μέσο για τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα των «μπιανκονέρι», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ντιέγκο.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του Φελίπε. Οι εμφανίσεις που κάνει δεν είναι άσχημες, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως συμμετείχε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το καλοκαίρι με τη Βραζιλία και δεν είχε χρόνο να ξεκουραστεί» δήλωσε σε ιταλική ιστοσελίδα, ο ισχυρός άνδρας της “γηραιάς κυρίας”.
Αναφερόμενος στον Ντιέγκο πρόσθεσε: «Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Πολλές ομάδες στην Ευρώπη μας ζηλεύουν επειδή τον έχουμε στο ρόστερ μας».
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου