Η ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το ΔΣ της ομάδας των Γρεβενών συνεδρίασε χθες έκτατα, έπειτα από την παραίτηση του προέδρου της, Δημήτρη Παπαϊωάννο, και αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα ομάδα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή διαιτησία με τη Βέροια, αλλά και για τα επεισόδια μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πυρσού Γρεβενών:

«Επειδή οι λόγοι που ανάγκασαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ να αποχωρήσει από την Προεδρία της ομάδας , μετά την εντεταλμένη διαιτησία στον αγώνα Πυρσού – Βέ ροιας και μετά τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα , βρίσκουν απόλυτα σύμφωνα όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ και επειδή οι καταγγελίες του γι αυτά που συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο απηχούν τις απόψεις όλων μας , το Δ.Σ της ΠΑΕ Πυρσός συνήλθε σήμερα στις 21-11-2009 και ομόφωνα αποφάσισε να αποσυρθεί η ποδοσφαιρική ομάδα του Πυρσού Γρεβενών από το Πρωτάθλημα της Γ’ επαγγελματικής κατηγορίας».

Ο τέως πρόεδρος και κύριος χρηματοδότης του Πυρσού, Δημήτρης Παπαϊωάννου, μίλησε στη Sportday και, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ο Πυρσός Γρεβενών ήταν μια υγιής ομάδα, ένας σύλλογος- πρότυπο. Φαίνεται, όμως, ότι στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζονται τέτοιες ομάδες. Μετά τη δική μου παραίτηση τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και αποφασίσαμε σε έκτακτο ΔΣ να πάει η ομάδα στη Δ’ Εθνική. Τελικά δεν αξίζει να προσπαθούμε. Γιατί; Για να αδικούμαστε και να μην μπορούμε να αντιδράσουμε; Στο ποδόσφαιρο φαίνεται ότι επικρατούν τα λαμόγια. Δεν έχω θέση εγώ σε όλα αυτά. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε ισοπεδώθηκε. Δεν μπόρεσα να προστατεύσω την ομάδα μου και να αντιμετωπίσω την αδικία και γι’ αυτό αποχωρώ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!