Την ήττα 5-4 στα πέναλτι γνώρισαν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, του Ντέιβιντ Μπέκαμ, από την Ρεάλ Σολτ Λέικ, στον τελικό κυπέλλου του MLS. Η κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και η παράταση έληξαν με το ισόπαλο 1-1.
Ο Μπέκαμ ευστόχησε στη δικιά του εκτέλεση, αλλά αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ομάδα του χάνει στα πέναλτι, μετά τους αποκλεισμούς της Αγγλίας στα Μουντιάλ του 1998 (από Αργεντινή), 2006 (από Πορτογαλία) και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004 ( επίσης από την Πορτογαλία).
«Είναι σκληρό να χάνεις σε αυτή τη διαδικασία, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι ρώσικη ρουλέτα» τόνισε ο άγγλος σούπερ σταρ που αγωνίστηκε, πάρα τον τραυματισμό που υπέστη λίγες ημέρες πριν τον τελικό.
Αυτή ήταν η τρίτη χρονιά του Μπέκαμ με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Τον Ιανουάριο θα πάει για μια ακόμα φορά δανεικός στη Μίλαν (όπως και πέρυσι) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αμερική.