Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Γούντι Άλεν. Μάλλον η εντυπωσιακή Ιταλίδα, έκανε το «κλικ» στον 73χρονο σκηνοθέτη, όταν εκείνος πριν λίγο καιρό επισκέφθηκε το προεδρικό ζεύγος στην Γαλλία. Η ίδια αποκάλυψε πως παρά το γεγονός πως δεν έχει ιδέα για το ρόλο, τον αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η 41ετών κ. Μπρούνι-Σαρκοζί στις δηλώσεις της παραδέχθηκε επίσης ότι: «δεν είμαι ηθοποιός. Ίσως να μην έχω καμία ελπίδα, αλλά δεν μπορώ να χάσω μια ευκαιρία σαν κι αυτή. Όταν θα είμαι γιαγιά, θα ήθελα να μπορώ να λέω ότι έκανα μια ταινία με τον Γούντι Άλεν».

Η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά σε ταινία εκτός από το ντοκιμαντέρ Somebody Told Me About. . . Carla Bruni όπου και «υποδύεται» τον… εαυτό της.

Ο κάτοχος τριών χρυσών αγαλματιδίων, Γούντι Άλεν, όταν ρωτήθηκε ποια θα ήθελε να παίξει στην επόμενη του ταινία είπε: «Χωρίς συζήτηση, η Κάρλα Μπρούνι. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι υπέροχη. Είναι χαρισματική».

Με αυτή της την επιλογή η… προσεχώς νέα μούσα του Γούντι Άλεν μπαίνει στην λίστα με άλλες εντυπωσιακές κυρίες που συνεργάστηκαν μαζί του. Ανάμεσα τους οι Σκάρλετ Γιόχανσόν, Τζούλια Ρόμπερτς, Ντρου Νπάριμορ, αλλά και η πρώην σύντροφός του Μία Φάροου.

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!