Eνδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ραφίκ Τζεμπούρ αποκαλύπτουν ΜΜΕ της Αλγερίας και συγκεκριμένα η γαλλόφωνη εφημερίδα «Le buteur»!

«Μετά το ενδιαφέρον που έδειξε ο Πανιώνιος, προέκυψε κι άλλη ομάδα από την Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ», γράφει η εφημερίδα, ενώ αναφέρει ότι ο Αλγερινός «καίγεται» να κλείσει στη μια ή την άλλη ομάδα (Πανιώνιο ή ΠΑΟΚ), προκειμένου να μην χάσει τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Ο ΠΑΟΚ διέψευσε πρόσφατα ότι ενδιαφέρεται για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό, όπως και για τους Λεάλ (Εργοτέλης) και Ονουάτσι (Καβάλα), αλλά όχι και για τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Λέσα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δημάτος: «Η κατάσταση με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τις ελληνικές ομάδες τη σεζόν 2026/27»

Χωρίς Τετέι με ΑΕΛ Novibet και Καλάμπρια με ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Αθανασίου: «Πρέπει να κάνει ένα σερί νικών ο Παναθηναϊκός, αν όχι τώρα, πότε;»

Βολιάκο: «Στην Τούμπα δυσκολεύεσαι να ακούσεις ακόμη και τους συμπαίκτες σου»

Εξασφάλισε επιπλέον εισιτήρια με Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός, ανοίγουν άλλες δύο θύρες

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι Κοϊτά-Γκατσίνοβιτς και τα δύο σενάρια για την 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ μεγάλο και κομβικό για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με την ΑΕΚ - Έχει λύσεις για το ''10'' ο Λουτσέσκου»

Σταματέλος: «Επιβάλλεται για δύο λόγους να δείξουν κάτι διαφορετικό οι παίκτες του Ολυμπιακού-Υγιές να έχουν… μούτρα»

Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ ο Ντι Μάρτζιο

Δεσύλλας: «Δύσκολη η διαχείριση για τον Παναθηναϊκό - Ευκαιρία του Μπενίτεθ να δώσει στην ομάδα την ταυτότητα που θέλει»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.