Με στόχο την τρίτη του νίκη, στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες, θα πάει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Πανιώνιος (Κυριακή, 16:45, Nova), ο οποίος με την προπόνηση που έκανε το Σάββατο στο «Απήλιον» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Η αποστολή των «κυανέρυθρων» για το ματς της Θεσσαλονίκης αποτελείται από τους: Μπέλιτς, Ανδριόλα, Μπεθέρα, Μανιάτη, Κοντοέ, Όμο, Λάτκα, Τζαβέλλα, Γουέλινγκτον, Νικολάου, Καστελιόνε, Γουνδουλάκη, Κουμορτζί, Κούκετς, Σκούφαλη, Αναστασόπουλο, Σίμωση, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν, Ριέρα.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα