Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τόνισε: «…στη βαθμολογική κατάσταση που βρισκόμαστε, κάθε ματς είναι ντέρμπι», ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Σάντος: «Μόνοι μας χάσαμε το παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν πιέσαμε σωστά, ούτε πήραμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανεβήκαμε. Στην κατάσταση που είμαστε βαθμολογικά, κάθε ματς είναι ντέρμπι. Πρέπει να ξεφύγουμε από τη θέση που είμαστε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της «Ένωσης» ρωτήθηκε για την αλλαγή του Γκέντσογλου και είπε ότι αυτή ήταν αναγκαστική.
«Ο Γκέντσογλου ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και για αυτό αντικαταστάθηκε. Είναι ένας παίκτης και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι. Η άμυνα δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη αμυντική λειτουργία».

Όταν ρωτήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις, ο Μπάγεβιτς επιστράτευσε χιούμορ απατώντας στους δημοσιογράφους: «Δεν ξέρω τίποτα, εσείς γνωρίζετε περισσότερα», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της ΑΕΚ για την στήριξη στην ομάδα.

Φερνάντο Σάντος: «Χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Κρίθηκαν πολλά στη φάση του τέλους του πρώτου ημιχρόνου, που δεν σκόραρε ο Μουσλίμοβιτς. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά ανεβήκαμε ψηλά, πιέσαμε και δώσαμε χώρο για αντεπιθέσεις στην ΑΕΚ. Ουσιαστικά εμείς χάσαμε μόνοι μας το ματς. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Δεν είναι δυνατό να περνάει τόσο εύκολα δύο παίκτες ο Σκόκο».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας