Συνεχίζουν να συγκλονίζουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο και να προβληματίζουν τους ισχυρούς άνδρες της UEFA τα νέα στοιχεία στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.

Αυτή τη φορά, στην υπόθεση γίνεται αναφορά σε παίκτες της ομάδας Νέων της Ουγγαρίας, οι οποίοι δέχθηκαν κρούση για αλλοίωση αποτελέσματος, τον Οκτώβριο του 2008 στο ματς με τη Σλοβακία.

Όπως αποκαλύπτει η ουγγρική εφημερίδα «Nemzeti Sport», μέλη συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος πλησίασαν τον γκολκίπερ, Μπένσε Σομόντι και του προσέφεραν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για το ματς της Ουγγαρίας με τη Σλοβακία.

«Υπήρχε ένα άτομο που όμως δεν μπορώ να πω. Μου προσέφερε 3.000 ευρώ για να χάσει η Ουγγαρία το παιχνίδι», τόνισε ο γκολκίπερ της Ουγγαρίας, ο οποίος, όμως, δεν αγωνίστηκε σ’ εκείνο το παιχνίδι.

Πάντως, να σημειωθεί πως η Σλοβακία κέρδισε τον αγώνα 4-1…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν-Πέμπτος ο Παυλίδης, στην 11η θέση ο Ελ Κααμπί

Υπερασπίστηκε τον Μπραχίμ Ντίαζ ο Λουίς Ενρίκε: «Δεν είναι και… δολοφόνος»

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»

Ο Ινιέστα στο τεχνικό επιτελείο του Μαρόκου