Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει αύριο (1/12) το πρωί ο Παναθηναϊκός, για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Γιαστρζέμπσκι, στην πρεμιέρα του Champions League. Ο Στέλιος Καζάζης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, Κώστα Χριστοφιδέλη και Άκη Χατζηαντωνίου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Νίκου Σμαραγδή.

Ο Κολομβιανός διαγώνιος είχε λοίμωξη του αναπνευστικού και πυρετό, ενώ μετά το ματς με τον Άρη δεν προπονούταν και μοιραία αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Χατζηαντωνίου απ’ τη μεριά του ταλαιπωρείται και αυτός από υψηλό πυρετό και δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Ο Χριστοφιδέλης ένιωθε ατονία και μετά την προπόνηση της Δευτέρας ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μείνει και αυτός εκτός αποστολής. Όσον αφορά τον Σμαραγδή είχε έντονες στομαχικές διαταραχές και αν η κατάστασή του επιδεινωθεί, ίσως προτιμηθεί να παραμείνει και αυτός στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!