Η επόμενη ημέρα του ντέρμπι των «αιωνίων» κυριαρχεί σήμερα (01/12) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται οι συναντήσεις που θα έχει το επόμενο διάστημα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για να φέρει παίκτες στον ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα:

«“Είμαστε το αφεντικό ” », είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρει όσα λένε στο Λιμάνι, ενώ η Εξέδρα γράφει «Μεταγραφή “κανόνι”!»

Το Goal News αναφέρει «Thanks, Kate», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Να φύγει τώρα…».

Το «Φως» γράφει «“Εγώ του κάρφωσα!”», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Χωρίς έλεος παντού!».

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Έλεος! Δεν πάει άλλο…».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Όλα ήταν στημένα», ενώ η Derby News αναφέρει «Βάλτε μυαλό». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «η νίκη επί του ΠΑΟ “έφτιαξε” τον πρόεδρο του Ολυμπιακού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»

Τρέλα για Μέσι: Γίνεται ο πρώτος παίκτης ever που θα παίξει σε γήπεδο με εξέδρα στο όνομά του!

Συγκλόνισαν Ταρέμι και παίκτες του Ιράν τιμώντας την τραγωδία στη Μινάμπ με σχολικές τσάντες

Βασικός, αρχηγός, σκόρερ αλλά και… ηττημένος ο Ταρέμι στο φιλικό με τον Μπρούνο!

Κοϊτά για το ραντεβού της Μαυριτανίας με την Αργεντινή: «Κορυφαίος στην ιστορία ο Μέσι»