Το παρ’ολίγον πάθημα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ φαίνεται πως έγινε μάθημα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι πρωταθλητές Ρωσίας υποδέχονται την Τετάρτη (19:15) το Μαρούσι για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας έχοντας στόχο να μη χρειαστεί αυτή τη φορά να φτάσουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουν τη νίκη.

«Το πρώτο ματς στην Αθήνα ήταν πολύ δύσκολο, αφού το Μαρούσι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και έτοιμη να παλέψει απέναντι σε κάθε φαβορί. Αυτό φάνηκε και στο ματς με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, όπου ήταν μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος», τόνισε ο προπονητής των δευτεραθλητών Ευρώπης, Εβγκένι Πασούτιν, και συμπλήρωσε: «Διαθέτουν δύο πολύ καλούς γκαρντ στην επίθεση, τον Κις και τον Λούκας, αλλά και δυνατούς ψηλούς, όπως ο Χόμαν, ο Καϊμακόγλου και ο Μαυροειδής, που είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Προσπαθούν να κρατούν χαμηλό ρυθμό στον αγώνα, για να μην επιτρέπουν στον αντίπαλο να τρέξει. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα στα ριμπάουντ και την άμυνα, αλλά και να έχουμε πειθαρχία στην επίθεση».

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σάσα Κάουν, δήλωσε από την πλευρά του: «Μελετήσαμε τον αντίπαλο στο βίντεο και διαπιστώσαμε πως η δύναμή του είναι κάτω από το καλάθι και ειδικότερα στα ριμπάουντ. Δεν είχα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πλέον είμαι υγιής και ανυπομονώ να κάνω τη διαφορά στον αγώνα».

Ο Ζόραν Πλάνινιτς συμπλήρωσε πως: «Το Μαρούσι είναι πολύ σοβαρή ομάδα, όπως έδειξε όχι μόνο στο ματς του πρώτου γύρου, αλλά και σε όλα όσα ακολούθησαν, με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι του στο Τελ Αβίβ. Πρέπει να ασκήσουμε μεγάλη πίεση, γιατί είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube