Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ευρισκόμενη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και, έχοντας νικήσει τον Παναθηναϊκό, έστω και αν οι «πράσινες» ήταν μισές, λόγω της τιμωρίας των βασικών της παικτριών. Έτσι, οι δευτεραθλήτριες Ελλάδος θα προσπαθήσουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και στην Ευρώπη, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζουν στου Ρέντη την Οστάνδη, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Τσάλεντζ Καπ, στις 18:00.

Ο αντίπαλος δε θεωρείται ιδιαίτερα δυνατός και οι «ερυθρόλευκες» μπορούν να κάνουν από τώρα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίρνοντας μια νίκη με «καθαρό» σκορ.

«Ξεκινάμε τη διοργάνωση χωρίς άγχος. Θέλω η ομάδα να παίζει απελευθερωμένα, να χαρούμε τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Φέτος, "χτίζουμε" τη νέα ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες όλων των κοριτσιών. Η ομάδα της Οστάνδης βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος Βελγίου. Από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, εντοπίσαμε πρόβλημα στην υποδοχή τους. Εκεί θα στρέψουμε την προσοχή μας, ώστε να τους χαλάσουμε τον ρυθμό. Πιστεύω ότι, αν ο Ολυμπιακός είναι καλός, θα ξεκινήσουμε νικηφόρα στο Challenge Cup», επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Νικολάκης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!