Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που επικρατούν στην ΑΕΚ έχουν επηρεάσει τους παίκτες, σύμφωνα με τον Σανέλ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός μέσος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και βρίσκεται εκτός αγωνιστικών δράσης, μίλησε μετά την ήττα 1-0 της ΑΕΚ από την Έβερτον για τα προβλήματα της ομάδας, για την …κακοτυχία της, αλλά και για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Για την ήττα και τον αποκλεισμό από το Europa League, δήλωσε: «Δυστυχώς αποκλειστήκαμε. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα και θα πάμε για τη νίκη, για το πρεστίζ της ομάδας».

Όσον αφορά τα διοικητικά προβλήματα της «Ένωσης», είπε: «Τα προβλήματα επηρεάζουν τους παίκτες και είναι λογικό να μην είναι 100% συγκεντρωμένοι. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε γιατί την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. με τον Πανιώνιο). Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ανεβούμε στη βαθμολογία».

τον κόσμο της ομάδας που ανησυχεί για το μέλλον της ΑΕΚ, τόνισε: «Είναι λογικό οι φίλαθλοι να πιέζουν. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι την προσπάθειά μας».

Για το παιχνίδι, σημείωσε: «Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καμία ομάδα. Όπως φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όμως, παίξαμε κόντρα στην Έβερτον ως ίσοι προς ίσους. Αν δούμε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας έχουμε πάντα κάποιο δοκάρι. Αλλά δεν μπορούμε να τα βάζουμε με την τύχη μας», συμπλήρωσε για την ατυχία της ΑΕΚ…»

Μάλιστα, μίλησε και για τον τραυματισμό του, αποκαλύπτοντας ότι: «Ίσως τη Δευτέρα μπω με την υπόλοιπη ομάδα και μάλλον, θα είμαι έτοιμος για το ματς με το Λεβαδειακό».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

TAGS: A.E.K.