Ο Κώστας Κατσουράνης έδωσε από τη Κωνσταντινούπολη το σύνθημα για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στα θετικά αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Γαλατασαράϊ στο «Αλί Σαμί Γιεν» και, τώρα, θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν» την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου στο ΟΑΚΑ, για να μην πάρουν το «εισιτήριο» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Το σημείο που καθόρησε την εξέλιξη του ματς, ήταν το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά μπορεί να προσπαθήσαμε, να κάναμε και ευκαιρίες αλλά, τελικώς, δεν τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος μέσος μετά την ήττα από την τουρκική ομάδα.

«Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Παρά το γεγονός ότι περνάμε στην επόμενη φάση με δύο αποτελέσματα, εμείς θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει, έιπε: «Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις στα αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τη νίκη και να στοχεύουμε μόνο σε αυτή από το επόμενο κιόλας ματς για το πρωτάθλημα».

Τέλος, για την ανατροπή του Νίνη, εντός της περιοχής της Γαλατά στο 76’ του αγώνα, υποστήριξε: «Όπως το είδα μέσα από το ματς δεν ήταν πέναλτι. Δεν μπορώ να ξέρω πώς φαίνεται από την τηλεόραση».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

Τι πιθανότητες δίνονται στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στους «8» και κατάκτηση του Europa League