Τους ίδιους ποδοσφαιριστές σκοπεύει να εμπιστευτεί ο προπονητής του Πανιωνίου, Εμίλιο Φερέρα, στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του στον αγώνα με τον Άρη.

Ήδη, από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, ο Βέλγος τεχνικός έδειξε τις προθέσεις του για τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο ματς με τον «Δικέφαλο». Επομένως, μοναδική - αναγκαστική αλλαγή στο αρχικό σχήμα της ομάδας θα αποτελεί ο Κώστας Ανδριόλας, αντί του τραυματία Τόμας Μπέλιτς. Δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μάρτιν Λάτκα και Σουλεϊμάν Όμο. Στα χαφ οι Μάριος Νικολάου και Κάρλος Καστελιόνε, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους τον Μπενάρ Κουμόρτζι. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Λορένσο Ριέρα και αριστερά ο Φαμπιάν Εστογιανόφ - με τους δύο ποδοσφαιριστές να αλλάζουν συχνά πλευρές. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπόσκο Μπάλαμαν.

*Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ενδιαφέρον από τους φίλαθλους του Πανιωνίου για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μεγάλο και δεν αποκλείεται να υπάρξει το πρώτο φετινό sold out των εισιτηρίων.

Επιμέλεια: Βούλα Λαμπρικίδου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Περίμενα χρόνια την ευκαιρία μου»: Συγκινημένος ο Βενετικίδης μετά τη σούπερ εμφάνιση με τον Ολυμπιακό

Ξεχωριστή κίνηση: Ο Ταρέμι και Ισραηλινός παίκτης της ΑΕΛ Novibet αντάλλαξαν φανέλες

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα - Έχουν αδειάσει ψυχικά όλοι»

Ζημιές σε όλους: Η ΑΕΛ Novibet έκοψε συνολικά 10 βαθμούς στις ομάδες των playoffs!

Μεντιλίμπαρ για Λουίς: «Ως σύλλογος έχουμε κάνει λάθος στον προγραμματισμό»

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»