Η νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Ξάνθης κυριαρχεί σήμερα (06/12) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τα σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται οι διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο.
Ειδικότερα:
«Στο +14 και στους “16”», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Ξάνθης, ενώ η Εξέδρα γράφει «Καθάρισε»
Το Goal News αναφέρει «Λεο-ντάρι στο θρόνο», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Δίνουν τίτλο».
Το «Φως» γράφει «Πέρασε “δια πυρός και σιδήρου” από την παγίδα στο Πηγάδια», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Τρέξτε τώρα να τον πιάσετε!».
Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Ανακοινώνουν τη συμφωνία», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Ημέρα ανακοινώσεων».
Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Μια μπουνιά», ενώ η Derby News αναφέρει «Τι κρύβει η στάση του (Τεν Κάτε);». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει «την εντολή του Σωκράτη Κόκκαλη για άμεσε και αποτελεσματικές κινήσεις».