Πικραμένος από την εμφάνιση της ομάδας και την ήττα με σκορ 3-1 από τον Πανιώνιο, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η «Ένωση» βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αντίθετα με τον Πανιώνιο που έκανε δυο φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να σκοράρει. Δεχθήκαμε γκολ από μια στημένη φάση και στη συνέχεια ανεβήκαμε. Ισοφαρίσαμε και χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και χάσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ενώ ο Πανιώνιος μέχρι τη φάση του 2-1 δεν μας απείλησε καθόλου. Κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε γκολ. Στο τέλος ανοιχτήκαμε για να πετύχουμε ένα τέρμα και σε μια αντεπίθεση έγινε το 3-1».

«Αυτή η ΑΕΚ ακόμη και έτσι μπορεί να παίξει καλύτερα. Τώρα όμως είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Με αυτά τα νεύρα που δείχνουμε δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Θα περιμένουμε».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν πήρε θέση για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα λέγοντας: «Για το παιχνίδι θα πω ότι θέλετε. Δε θέλω να πω κάτι για οποιοδήποτε άλλο θέμα».

Τέλος, για το επεισόδιο μεταξύ του Αραούχο και του Εστογιανόφ, είπε: «Λυπάμαι για ότι έγινε μέσα με τους παίκτες. Είναι απαράδεκτο, δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά είναι απαράδεκτο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Περίμενα χρόνια την ευκαιρία μου»: Συγκινημένος ο Βενετικίδης μετά τη σούπερ εμφάνιση με τον Ολυμπιακό

Ξεχωριστή κίνηση: Ο Ταρέμι και Ισραηλινός παίκτης της ΑΕΛ Novibet αντάλλαξαν φανέλες

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα - Έχουν αδειάσει ψυχικά όλοι»

Ζημιές σε όλους: Η ΑΕΛ Novibet έκοψε συνολικά 10 βαθμούς στις ομάδες των playoffs!

Μεντιλίμπαρ για Λουίς: «Ως σύλλογος έχουμε κάνει λάθος στον προγραμματισμό»

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»