Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από τη Φούλαμ, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο «Κρέιβεν Κότατζ». Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι στους Λονδρέζους, όμως ο Τσέχος τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε, επειδή ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η αγγλική ομάδα παρουσιάστηκε πιο έτοιμη, καθώς το πρωτάθλημα της «Πρέμιερ Λίγκ» αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι παίχτες του Πανιωνίου να μην μπορέσουν να ακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό των αντιπάλων τους.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, χάρη στα γκολ των Μαλμπράνκ (12΄), Μπόα Μόρτε (19΄) και ΜακΜπράιντ (46΄). Το γκολ της τιμής για την ομάδα του Γιόζεφ Τσάπλαρ σημείωσε στο 60΄ ο Μάριο Μπρέσκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΟΥΛΑΜ: Μπατίστα, Βολτζ (71΄ Ροσενιόρ), Ν. Γένσεν, Γκομά, Νάιτ, Λεγκβίνσκι (65΄ Ρέμαν), Μαλμπράνκ (75΄ Ελριχ), Κ. Γένσεν, ΜακΜπράιντ (65΄ Τζον), Ρατζίνσκι (65΄ Χέλγκουσον), Μπόα Μόρτε (71΄ Τίμλιν).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βάνιακ, Κοντοδήμος, Γιαννόπουλος, Μάκος, Γαλανόπουλος (55΄ Λαζαρίδης), Εξουζίδης, Οραβετς (46΄ Νάβας), Κιάσσος (46΄ Γουνδουλάκης), Φερνάντες, Μπρέσκα, Ναλιτζής.

Επιμέλεια: Ιωάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube