Η κατάκτηση μια εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων στην Πρέμιερ Λίγκ είναι ο πρωταρχικός στόχος της Μάνστεστερ Σίτι, σύμφωνα με δηλώσεις του Ολλανδού μέσου της Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, στην αγγλική εφημερίδα Daily Star.Μετά από επτά σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, η Σίτι κατάφερε μέσα σε τέσσερις ημέρες, να κερδίσει την Άρσεναλ (για το Λιγκ Καπ) και την Τσέλσι για το πρωτάθλημα, γεγονός που σύμφωνα με τον Ολλανδό μέσο τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

«Η αισιοδοξία επέστρεψε μετά από τις πολλές σερί ισοπαλίες. Το να κερδίζεις την Άρσεναλ και την Τσέλσι είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι η ομάδα έχει ποιότητα», τόνισε.

Ο Ντε Γιόνγκ, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσαία γραμμή της Σίτι, οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του:« Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και στόχος πρέπει να είναι η έξοδος στο επόμενο Τσάμπιονς Λίγκ».

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!