Όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ έχουν επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία του Νάτσο Σκόκο, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Παύλος Διαννής, μιλώντας στο Novasports. Παράλληλα διέψευσε τη φημολογία που συνδέει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό με τον Παναθηναϊκό.

«Το θέμα δεν είναι η παρουσία του στην ΑΕΚ. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά που γίνονται επηρεάζουν τους παίκτες. Ο Νάτσο ψυχολογικά δεν είναι καλά και δεν είναι και ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή στην ομάδα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει», τόνισε, ενώ για τη φημολογία περί αποχώρησής του είπε: «Δε θα απαξίωνε ποτέ τα χρήματα που έδωσε η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση τον Ιανουάριο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως και ο Νάτσο, κοιτάνε πάντα μπροστά και θέλουν το καλύτερο. Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την πλευρά της ΑΕΚ και καμία επαφή από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ο Νάτσο είναι επαγγελματίας, αν έρθει οποιαδήποτε πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα, είναι συζητήσιμο, εφόσον ικανοποιείται και η ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Είναι κάτι υποθετικό και δεν μου αρέσει να μιλάω για υποθετικά πράγματα».

Παράλληλα, τόνισε πως παρότι δόθηκαν χρήματα από τον Πέτρο Παππά, ο Σκόκο δεν έχει εξοφληθεί από την ΑΕΚ. «Διαψεύδω ότι δε χρωστάνε λεφτά στον Νάτσο. Η ΑΕΚ του οφείλει. Αυτό, βέβαια, γίνεται παντού και η ΑΕΚ επειδή είναι σοβαρή ομάδα δεν έχει δείξει σημάδια ότι ο παίκτης θα χάσει τα χρήματα του. Αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος θα κάναμε προσφυγή, αλλά δε θα το κάνουμε γιατί δεν υπάρχει θέμα να χάσει ο Νάτσο τα λεφτά του».

Όσο για το γεγονός ότι ο Σκόκο έμεινε εκτός ενδεκάδας στο ματς με την Έβερτον ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να είναι πάντα βασικοί και να παίζουν. Ιδίως όταν είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο οποίο αν η ΑΕΚ κερδίσει μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση με την Μπενφίκα. Σαφώς και τον πίκρανε το γεγονός ότι δεν ήταν στην ενδεκάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

Τζολάκης: «Η στήριξή σας, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές, μας έδινε δύναμη»

Τσακίρης: «Ο σχεδιασμός Ριμπάλτα-Νίκολιτς και η εντυπωσιακή εξέλιξη του Ρότα σε όλα τα επίπεδα»

TAGS: A.E.K.