Ο κύριος υπεύθυνος της ήττας της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Σίτι(2-1) το Σάββατο, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι, ήταν ο Πετρ Τσεχ. Ο προπονητής των «μπλε» είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του Τσέχου τερματοφύλακα τη φετινή σεζόν, αλλά στο παιχνίδι απέναντι στους «πολίτες», θεωρεί ότι έκανε ένα τραγικό λάθος.

Ο Κάρλος Τέβεζ, με εκτέλεση φάουλ(στη γωνία που κάλυπτε ο Τσεχ), διπλασίασε τα τέρματα της Σίτι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και της έδωσε παράλληλα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Στη φάση του φάουλ το Σαββάτο, σίγουρα ο Πετρ θα μπορούσε να είχε αποφύγει το γκολ. Εάν ο τερματοφύλακας βρίσκεται στη σωστή θέση και ο αντίπαλος περάσει την μπάλα πάνω από το τείχος και στη συνέχεια τη στείλει στα δίχτυα, τότε θα πρέπει να τον… συγχαρούμε», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Κόντρα στη Σίτι, όμως, δεν έγινε έτσι. Ακόμα και ένας καλός τερματοφύλακας, κάνει λάθη μερικές φορές».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube