Ο Δημήτρης Αρναούτης θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ. Ο έμπειρος τεχνικός παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας το μεσημέρι της Τρίτης από τον πρόεδρο, κ. Θοδωρή Κουνάδη. Είχε την πρώτη του επαφή με τους ποδοσφαιριστές και χωρίς πολλά λόγια έπιασε κατ’ ευθείαν δουλειά.

Ιδιαίτερο βάρος έριξε στην τακτική, ενώ πρόκειται να στηριχτεί κυρίως στο υπάρχον υλικό της ομάδας, έχοντας φυσικά και κάποιες σκέψεις στο μυαλό του για ενίσχυση. Τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως τους περισσότερους τους γνωρίζει από την πρόσφατη θητεία του στο Ρουφ, καθώς έφυγε από τους «ερυθρόλευκους» ενάμιση χρόνο πριν, όταν και τον διαδέχτηκε ο Πέτρος Μίχος.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του συλλόγου, Θωμάς Μανώλης, επέστρεψε στη θέση του σκάουτερ που κατείχε και πριν πάρει πόστο πρώτου προπονητή. Έκατσε στον πάγκο της ομάδας σε τρία ματς (με Αγία Παρασκευή, Ατσαλένιο και Βύζαντα) και έκανε δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυπελλούχος Πειραιά για 4η σερί σεζόν ο Εθνικός!

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική