Η Walt Disney Studios, ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ και ο σκηνοθέτης Τζον Τέρτλταουμπ, οι δημιουργοί των “National Treasure”, παρουσιάζουν την ταινία THE SORCERER'S APPRENTICE – μια πρωτοποριακή και επική κωμική περιπέτεια με θέμα έναν μάγο και τον ανεπίδεκτο μαθητή του, οι οποίοι παρασύρονται στο κέντρο της αρχέγονης διαμάχης ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Στους κινηματογράφους 15 Ιουλίου 2010 από την Audio Visual. To trailer της ταινίας αποκλειστικά στη WEB TV την Τετάρτη 9/12

Ο Μπαλτάζαρ Μπλέικ (Νίκολας Κέιτζ) είναι ο αρχι-μάγος στο σημερινό Μανχάταν και προσπαθεί να προστατεύσει την πόλη από τη νέμεσή του, τον Μάξιμ Χόρβαθ (Αλφρεντ Μολίνα). Ο Μπαλτάζαρ δεν μπορεί να τα καταφέρει ολομόναχος, κι έτσι παίρνει υπό την προστασία του τον Ντέιβ Στάτλερ (Τζέι Μπαρουσέλ), ένα φαινομενικά ασήμαντο νεαρό που μοιάζει να έχει κρυφά ταλέντα. Ο μάγος προσφέρει στον διστακτικό μαθητή του ένα εντατικό σεμινάριο στην τέχνη και την επιστήμη της μαγείας και μαζί, αυτοί οι δύο αταίριαστοι συνεργάτες αγωνίζονται να σταματήσουν τις σκοτεινές δυνάμεις. Ο Ντέιβ θα επιστρατεύσει όλο του το κουράγιο για να επιβιώσει στα μαθήματα, να σώσει την πόλη και να κερδίσει και το κορίτσι!

Σημείωση:
•Η ταινία “The Sorcerer’s Apprentice” αποτελεί την έβδομη συνεργασία του Νίκολας Κέιτζ με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ, μετά τις ταινίες “The Rock,” “Con Air,” “Gone in 60 Seconds,” “National Treasure,” “National Treasure: Book of Secrets” και “G-Force”).

Πρωταγωνιστούν:Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Monica Bellucci, Toby Kebbell

Σκηνοθεσία:Jon Turteltaub
Παραγωγή:Jerry Bruckheimer
Executive Producers: Todd Garner, Nicolas Cage, Norm Golightly, Mike Stenson, Chad Oman, Barry Waldman
Εμπνευσμένη από την ιστορία των: Matt Lopez and Larry Konner & Mark Rosenthal
Σενάριο:Matt Lopez and Doug Miro & Carlo Bernard

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το επικό vintage Dior της Bieber στην Coachella το έχεις δει σε τηλεοπτική σειρά. Το θυμάσαι;

Eurovision 2026: Το απίθανο cover της Antigoni στο My Number One της Παπαρίζου (με πλάνα 21 χρόνια πριν)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άφωνος μπροστά στην αποθέωση του κόσμου στο Βουκουρέστι

Eurovision 2026: H Antigoni πέρασε από τη Φουρέιρα και οι δυο τους άναψαν Fuego στη σκηνή με το Jalla

Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε στην τελευταία της εμφάνιση στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια

Lady Gaga: Ένα στάδιο της τραγούδησε το Happy Birthday, με τούρτα δώρο και δεν ήξερε που να τη βάλει

Ήβη Αδάμου: Αποχαιρέτησε τη Μαρινέλλα με ένα τρυφερό βίντεο της σπουδαίας ερμηνεύτριας να νανουρίζει την κόρη της

Ιστορική στιγμή: Η εμφάνιση της Μαρινέλλας στην πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης

Άννα Βίσση: Με τη φωτογραφία της Μαρινέλλας και φανερή φόρτιση στη σκηνή

Αντώνης Ρέμος: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα και τα λόγια του