Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε φέρεται να βρίσκεται ο Τζον Κάριου. Αυτό δεν εκπλήσσει τον μάνατζερ του Νορβηγού επιθετικού της Άστον Βίλα, ο οποίος μιλώντας στον Τύπου της πατρίδας του τόνισε πως η τουρκική ομάδα, αλλά και ο Παναθηναϊκός θεωρούνται... μονίμως μνηστήρες για τον πελάτη του.

«Δεν είναι κάτι καινούριο η φημολογία για τον Κάριου και τη Φενέρμπαχτσε. Είναι γνωστό εδώ και τρία χρόνια και τα ίδια πράγματα γράφονται πριν από κάθε μεταγραφική περίοδο. Σύντομα θα υπάρχουν δημοσιεύματα και για τον Παναθηναϊκό. Είναι οι δύο ομάδες που φέρονται να τον θέλουν κάθε φορά», τόνισε ο Περ Φλοντ και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν σχολιάζω τις φήμες. Κάτι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Τζον. Είτε θα επεκταθεί το συμβόλαιό του, είτε θα παραχωρηθεί. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Το συμβόλαιο του 30χρονου άσου, που φέτος έχει 3 γκολ σε 13 συμμετοχές στην Premiership λήγει τον Ιούνιο του 2011.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας