«Δεν αναζητούμε δικαιολογίες. Στα τελευταία μας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν κάναμε κάτι για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε την πρόκριση». Με τον τρόπο αυτό αντέδρασε ο Τσίρο Φεράρα στον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στη βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου.

«Είναι θέμα των άλλων να κρίνουν τον αποκλεισμό αυτό. Η Μπάγερν ήταν αρκετά καλύτερη. Έπαιξαν σαν μία καταπληκτική ομάδα και μας προκάλεσαν πολλά προβλήματα», πρόσθεσε ο τεχνικός της Γιουβέντους.

«Οι ευθύνες δεν είναι μόνο των παικτών», συνέχισε ο Φεράρα ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τους Ντιέγκο και Μέλο.

Την ίδια στιγμή στην Ιταλία έχουν κυκλοφορήσει –και πάλι- φήμες που θέλουν το μέλλον του Φεράρα να είναι αβέβαιο στον πάγκο της Γιουβέντους μετά το τέλος της σεζόν. Αντικαταστάτης του εκτιμάται πως θα είναι ο Μαρσέλο Λίπι ο οποίος θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube