Χαρούμενος με την πρόκριση του Ολυμπιακού που ήρθε κόντρα στα πολλά προβλήματα της ομάδας εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μετά το ματς. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάναμε καθώς και τα ‘δεύτερα’ της Άρσεναλ είναι πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η υπομονή που είχαμε τόσο στο αποψινό μας (9/12), όσο και γενικά σε όλα τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια».

Όσον αφορά το κλειδί της πρόκρισης του Ολυμπιακού, ο «Λούτσι» ανέφερε πως ήταν… «η έδρα μας. Τα τρία παιχνίδια που δώσαμε εδώ (σ.σ. «Γ. Καραισκάκης») μας έδωσαν τη πρόκριση καθώς και ο τρόπος παιχνιδιού μας. Παίζαμε πολύ καλά τις αντεπιθέσεις χάρη στους γρήγορους παίκτες που διαθέτουμε, ενώ συνολικά αμυνόμασταν εξαιρετικά».

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν γκολ μόνο εντός έδρας (σ.σ. τέσσερα) και αυτό είναι γεγονός που προβληματίζει τον Αργεντινό μέσο του Ολυμπιακού. «Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση μας και να σκοράρουμε πιο πολύ. Πιστεύω ότι με την επιστροφή των τραυματιών θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί».
Τέλος, ο Γκαλέτι δήλωσε ότι ξεχώρισε περισσότερο… «τη πρώτη μας νίκη εντός έδρας κόντρα στην Άλκμααρ. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχε φύγει ο προπονητής και είχαμε πάρα πολλές απουσίες».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ