Άλλη μια ηθική δικαίωση θα διεκδικήσει ο Αρης, στην επιτροπή εφέσεων της ΦΙΦΑ αυτή την φορά. Την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη ο Ρόναλντ Γκαρσία. Ικανοποίηση για την συνολική εικόνα της ομάδας απέναντι στην Σαραγόσα, προβληματισμός για το «νεκρό» πεντάλεπτο στο οποίο οι «κίτρινοι» δέχτηκαν τρία γκολ.

Με την ηθική δικαίωση δεδομένη, και το γεγονός ότι τίποτα παραπάνω δεν μπορεί να περιμένουν στην Θεσσαλονίκη, επίσης, το ερώτημα είναι ένα. Τι εχει να κερδίσει ο Αρης από την επιτροπή εφέσεων της ΦΙΦΑ που μόνο… θεωρητικά μπορεί να αλλάξει την πρωτόδικη απόφαση; Ολοι γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες (αν υπάρχουν τέτοιες) είναι «δραματικά» εναντίων των «κίτρινων». Στο τέλος και αυτής της διαδικασίας οι διοικούντες την ιστορική ομάδα θα βρίσκονται εκεί που ήταν πριν αρχίσει αυτή η νέα δικαστική «μάχη», ηθικά δικαιωμένοι και τίποτα παραπάνω, φαύλος κύκλος. Όσο για το τι έχουν να χάσουν την απάντηση δίνουν από μόνες τους οι… βαριές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που της στοίχισαν τον υποβιβασμό, η βία…ας πούμε και η στάση των οπαδών του Άρη, σίγουρα θα άξιζε τον κόπο. Όλα αυτά όμως, χρειάζονται χρόνο αλλά η διοίκηση (κατά κύριο λόγο)τον αφιερώνει στα δικαστικά.

Την Δευτέρα θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη ο Ρόναλντ Γκαρσία, που μετά το «ναυάγιο» με τον Εκουέμε θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει την θέση στα χαφ. Η συμφωνία με τον Βολιβιανό διεθνή ήταν γεγονός εδώ και καιρό αλλά ενεργοποιήθηκε από την πλευρά των Θεσσαλονικέων μόνο όταν «χάλασε» του Νιγηριανού.

Επιμέλεια: Σπύρος Δουλαβέρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube