Έχοντας νέο προπονητή τον Νίκο Νιόπλια και βοηθό του τον Κριστόφ Βαζέχα, ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη στον αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Οι «πράσινοι» βρίσκονται έναν βαθμό πίσω απ’ τον Ολυμπιακό και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν άλλο έδαφος. Απ’ τη μεριά του ο «γηραιός» με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στα Γιάννινα (3-2 τον ΠΑΣ) θα επιχειρήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χωρίς τον «ταραξία» Ντιέ με Παναθηναϊκό

Ο Σερζ Ντιέ πλήρωσε το «μάρμαρο» του καβγά που είχε με τον Νικολάε Ντίκα στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Σάββας Κωφίδης δεν του χαρίστηκε και τον απέκλεισε από την αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο έτερος «ταραξίας», Ντίκα συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του «Γηραιού». Απόντες θα είναι και οι Λέκι, Πιλότο που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και στην προπόνηση της Παρασκευής (11/12).

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο 48χρονος προπονητής του «Γηραιού» ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της ομάδας: Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Μάρτος, Τουμά, Επστάιν, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Βουτσιάς, Κονέ, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ, Ντίκα και Γιάκομπ.

ΠΑΟ: Με Κλέιτον στο Καυταντζόγλειο

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή συμπεριέλαβε τον Σίλβα Κλέιτον ο Νίκος Νιόπλιας. Είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην 20άδα αγώνα μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από σκέψη, έγινε πράξη. Ο Νίκος Νιόπλιας αποφάσισε να βγάλει από τη …ναφθαλίνη τον Σίλβα Κλέιτον και τον πήρε σε αποστολή του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε δείξει από τις πρώτες του προπονήσεις την εκτίμησή του στον Βραζιλιάνο. Στο οικογενειακό διπλό της Πέμπτης τον είχε συμπεριλάβει στη βασική ομάδα σε θέση δεξιού επιθετικού. Μία ημέρα μετά επέλεξε να τον πάρει ανάμεσα στους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή. Ακόμη και να δούμε τον Κλέιτον στην αρχική ενδεκάδα δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαλπιγγίδης, Λέτο, Τζιόλης, Μάντζιος, Μαχλελής, Σαριέγκι και Δάρλας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»