Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να «καθαρίσει» κόντρα στον Πανιώνιο το Μαρούσι. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 71-65 των «κυανέρυθρων» στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στην κανονική περιόδο. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφεραν να αποκτήσουν και διψήφια διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως στην αρχή του τέταρτου οι Νεοσμυρνιώτες πέρασαν μπροστά με έναν πόντο, μέχρι οι «κίτρινοι» να βρουν τις λύσεις και να πάρουν τελικά το ροζ φύλλο.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με αρκετή ευστοχία την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ και τους παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς να τα περιμένουν όλα από τον Ερτεγκ σε εκείνο το διάστημα. Τελικά, το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο +2 για τους «κίτρινους». Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες των δυο ομάδων αστοχούσαν σε αρκετές προσπάθειες, μην έχοντας τις απαραίτητες λύσεις για να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και, έτσι, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +3 για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Πελεκάνος ανέλαβε «δράση» και βοήθησε το Μαρούσι να προηγηθεί με +9. Τότε, ο Ερτσεγκ άρχισε να παίζει μόνος το μέσα στο αντίπαλό καλάθι και βοήθησε τους «κυανέρυθρους» να ολοκληρώσουν το τριαντάλεπτο στο -5. Ο Ερτσεγκ έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να κάνει ένα 16-10 και να προηγηθεί με ένα πόντο στο 37’. Όμως, οι «κίτρινοι» βρήκαν τις λύσεις για να κάνουν ένα σερί 7-0 και να πάρουν τα «ηνία» της αναμέτρησης και το ροζ φύλλο.


Τα δεκάλεπτα: 22-20, 33-30, 50-45, 71-65

ΜΑΡΟΥΣΙ (Μπαρτζώκας): Μιλόσεβιτς 12, Κις 7 (1), Γκόρντον 4, Πελεκάνος 15 (3), Μπατής 5, Χόμαν 8, Διαμαντόπουλος 3 (1), Μαυροειδής 9, Καλάθης, Νάντζφεϊ, Καϊμακόγλου 8

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάρκοβιτς): Ράις 3, Μπράιαντ 10, Ζορόσκι 5 (1), Παπανικολάου 4, Έρτσεγκ 28 (2τρ., 10ριμπ.), Χαριτόπουλος, Καλαμπόκης 11 (1), Γιάνκοβιτς 4, Έλντερ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR: Για νέο προβάδισμα οι «ερυθρόλευκοι», για break τίτλου οι «πράσινοι»

Κάλεσμα της Θύρας 13 για «ντόπες» στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το Game 3!

Μέρος της προπόνησης ο Σλούκας - Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό!

Αποδεσμεύτηκε από την Μπουργκ ο Μοκόκα, ανοίγει ο δρόμος για Άρη Betsson!

Φόστερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, ο κόουτς Τρινκιέρι είναι κορυφαίος»

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης…»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου