«Εκρηκτική» είναι η κατάσταση στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, λίγες μέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που είναι βασικός χορηγός της ομάδας, Βασίλιε Τούρκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα Sport.ro, τόνισε πως δεν πρόκειται να βάλει ούτε φράγκο για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο, ειδικά μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βασλούι (1-1) που θέτει εκτός στόχων τη Ντιναμό, ενώ θεωρεί πως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η ρουμάνικη ομάδα χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

«Είναι σαφές ότι ο τίτλος έχει χαθεί, χάσαμε το στόχο μας. Η διαφορά των επτά βαθμών (σ.σ. από την Κλουζ) είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Είπα από την αρχή ότι δεν είχα εμπιστοσύνη στο σχέδιο της Ντιναμό. Μόνο αν βρω χρήματα να δώσω για το σπίτι μου και φτάνουν θα βάλω και στην ομάδα. Τώρα δε βάζω ούτε φράγκο. Αν παίξουμε την Τετάρτη όπως σήμερα θα έχουμε πρόβλημα. Μόνο με ένα θαύμα θα κάνουμε κάτι κόντρα στον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά ο κ. Τούρκου και συνέχισε:

«Νομίζω ότι ήταν λάθος το καλοκαίρι, όταν επέλεξε η ομάδα να συνεχίσει με τους παίκτες που είχαν χάσει την προηγούμενη χρονιά τον τίτλο. Έπρεπε να προβεί σε αναδιάρθρωση. Έπρεπε να έχουν έρθει παίκτες που ματώνουν τη φανέλα. Βλέπω ότι τώρα οι παίκτες δεν έχουν κανένα κίνητρο να παίξουν για την ομάδα. Εγώ, πάντως, δεν είμαι τρελός να βάλω χρήματα την τρέχουσα περίοδο».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»