Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Sauber είναι ο Καμούι Κομπαγιάσι. Ο 23χρονος Ιάπωνας έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι στα γκριντ με την ομάδα της Toyota, έχοντας μια πολύ καλή απόδοση. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της Toyota από το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, λόγω έλλειψης χορηγού ο νεαρός πιλότος είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην Ιαπωνία και να κάνει ένα διάλλειμα από τις πίστες.

Όμως με τη συμμετοχή της Sauber στο επόμενο πρωτάθλημα προέκυψαν δύο ακόμη κενές θέσεις, με τον Καμούι να έχει πολλές πιθανότητες να επανδρώσει το ένα μονοθέσιο. Φήμες θέλουν τον Τζιανκάρλο Φιζικέλα να είναι ο δεύτερος πιλότος.
Ο Κομπαγιάσι αγωνίστηκε στα δύο τελευταία γκραν πρι της προηγούμενης σεζόν, όταν αντικατέστησε τον τραυματισμένο Τίμο γκλοκ. Μάλιστα, κατάφερε στον τελευταίο αγώνα στην πίστα του Άμπου Ντάμπι, να τερματίσει στη βαθμολογούμενη οχτάδα.

Επιμέλεια: Σταυρουλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube