Την επιθυμία του η Μίλαν να κληρωθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα ''Gazzetta dello Sport'' ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος μέσος, που τον Ιανουάριο επιστρέφει στο Μιλάνο(δανεικός από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι), υποστήριξε ότι θα ένιωθε υπέροχα αν αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του.
« Έχω φύγει 7 χρόνια από το Μάντσεστερ και από τότε δεν έχω επιστρέψει ως αντίπαλος στο ''Όλντ Τράφορντ''. Το Τσάμπιονς Λίγκ είναι σπουδαία διοργάνωση όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι. Θα ήταν μεγάλη πρόκληση και κάτι το φανταστικό η κλήρωση να μας φέρει αντιμέτωπους με την Μάντσεστερ».
Στη συνέχεια και αφού δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει σε ποια θέση στο κέντρο θα παίζει αλλά το αν θα παίζει καλά, εξέφρασε την ανυπομονησία του για να επιστρέψει: «Μετράω τις μέρες και μένουν μόνο δύο εβδομάδες μέχρι να επιστρέψω. Ανυπομονώ να γίνω πάλι μέλος αυτής της φανταστικής ομάδας».
Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς