Με τον Ουίλσον Ορούμα στην αποστολή θα ταξιδέψει η Καβάλα για το αυριανό ματς κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Νιγηριανός συμπεριλήφθηκε στους «εκλεκτούς» του Βαγγέλη Γούτη, αλλά μάλλον θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο καθώς δεν τον έχουν εγκαταλείψει οι ενοχλήσεις.

Στην αποστολή της Καβάλας βρίσκονται και οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας (Κάλατς, Κατεργιαννάκη, Ιτάνζ) και ο τεχνικός των «αργοναυτών» θα αποκλείσει έναν λίγο πριν το ματς. Εκτός αποστολής έμεινε ο νεαρός Ιωάννου ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ ο Έμπι Σμόλαρεκ, ανεβάζει ρυθμούς και θα μπορεί να υπολογίζεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η αποστολή της Καβάλας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κάλατς, Κατεργιαννάκης, Ιτάνζ, Πετκάκης, Παβίσεβιτς, Ορούμα, Ιωάννου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Οικονόμου, Θεοδωρέλης, Ονουάτσι, Λάκης, Μεντί, Λεοντίου, Σιόντης, Ντομπρασίνοβιτς, Ρινκον, Πόποβιτς

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννιώτας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Κλειστά χαρτιά από Γρηγορίου ενόψει του ντεμπούτου του στον Άρη - Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Παναθηναϊκό

Μπενίτεθ: «Περιμένουμε έναν Άρη σκληρό, συμπαγή και δύσκολο να τον νικήσεις - Ο νέος τεχνικός θα δώσει έξτρα κίνητρο»

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την ΑΕΛ Νοvibet

Με Ελ Κααμπί-Ταρέμι αλλά χωρίς Ορτέγκα η αποστολή του Ολυμπιακού

Εξαντλήθηκαν και τα επιπλέον εισιτήρια για το Βόλος - ΑΕΚ

Mε Σισοκό η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη, εκτός ο Ίνγκασον για λόγους αποφόρτισης - Η διάγνωση για Σιώπη

Την Τρίτη (3/3) το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Βουτσαρά

Αθανασίου: «Σπουδαία πρόκριση για Παναθηναϊκό, αλλά προέχουν 3 ''τελικοί'' στην Ελλάδα - Πολλές αλλαγές κόντρα σε Άρη»

Τσακίρης: «Να συνδυαστεί με νίκη η μεγάλη εκδρομή των οπαδών της ΑΕΚ στον Βόλο - Η 11άδα της Ένωσης»

TAGS: Καβάλα