Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των αγγλικών charts ολοκληρώθηκε το βραδύ της Κυριακής. Το νούμερο 1 τραγούδι για τα Χριστούγεννα ανήκει στους Rage against the Machine με το «killing in the name of».

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα είχε κλέψει την παράσταση στην Αγγλία αφού ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο νικητής του X-Factor είχε σοβαρό αντίπαλο στην κατάκτηση της κορυφής.

Όλα ξεκίνησαν από μια καμπάνια στο Facebook με ένα γκρουπ που δημιουργήθηκε με τίτλο «Οι Rage against the Machine χριστουγεννιάτικο νούμερο 1».



Ο Joe McElderry (νικητής του φετινού X-FACTOR) δεν φαινόταν ότι θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αφού το τραγούδι του «The climb» συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες στα στοιχηματικά γραφεία.



Όμως τις τελευταίες ημέρες η καμπάνια υπέρ των Rage γιγαντώθηκε με τις τελικές πωλήσεις να τους φέρνουν πρώτους με 500.000 αντίτυπα, 50.000 περισσότερα από τον αντίπαλο τους.

Το συγκρότημα από το Los Αngeles θα διαθέσει μεγάλο ποσοστό από τις πωλήσεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ενώ σύμφωνα με τον κιθαρίστα τους θα πραγματοποιήσουν και μια δωρεάν συναυλία στην Αγγλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!

Eurovision: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό!