Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τους παίκτες που κλήθηκαν από τον Στέλιο Αποσπόρη στην αποστολή της εθνικής ομάδας των ελπίδων για τον φιλικό αγώνα της επόμενης Τετάρτης (17/8) με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου. Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Ανδριόλας, Καρνέζης, Παπαδόπουλος, Παπαζαχαρίας, Τοροσίδης, Καράμπελας, Τζιόλης, Λεοντίου, Αραμπατζής, Σαμαράς, Λαγός, Μάντζιος, Πετκάκης, Καπίας, Δάρλας, Π. Καπετάνος, Παππάς, Γουνδουλάκης, Κυριακίδης.
Η πρώτη συγκέντρωση των Ελλήνων παικτών είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα, στις 12:00, στο ξενοδοχείο «Athens Imperial». Την ίδια ημέρα το απόγευμα (17:00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ την Τρίτη η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βέλγιο, όπου και θα προπονηθεί το απόγευμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 14:30 (τοπική) στο γήπεδο RLC Bastogne.
Η εν λόγω αναμέτρηση αποτελεί ένα καλό τεστ πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Καζακστάν στις 6 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.