Βέβαιος πως σύντομα θα θεωρείται και πάλι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στη «Marca», ενώ δεν έκρυψε πως απώτερος στόχος του είναι να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών.
«Θα κερδίσω σίγουρα και πάλι τη Χρυσή Μπάλα. Είτε το 2010 είτε το 2011. Έχω τη φιλοδοξία να γίνω ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ καθησύχασε τους φιλάθλους της «βασίλισσας» λέγοντας πως «… ο αστράγαλός μου είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση».
Παράλληλα χαρακτήρισε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι «έξυπνο προπονητή, που κρατά ήδη το κλειδί για να παίζουμε καλύτερα και να κερδίζουμε περισσότερα παιχνίδια» και τον Κακά «αναντικατάστατο για την ομάδα». Επίσης αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα λέγοντας πως «… η Πενέλοπε Κρουζ είναι η Ισπανίδα ηθοποιός που με ελκύει περισσότερα».