Παρά τις αρχικές ανησυχίες του ιατρικού επιτελείου της Skoda Ξάνθης για το διάστρεμμα που είχε υποστεί ο Σπύρος Βάλλας, τα πράγματα είχαν ευχάριστη εξέλιξη. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε το Σάββατο το πρώτο κομμάτι της απογευματινής προπόνησης, όπως και ο Παπαδημητρίου και απ’ ότι φαίνεται ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους.

Αντίθετα, ατομικό έκανε εκ νέου ο Ζιέντσουκ, ο οποίος ταλαιπωρείται απ’ τη μέση του. Απ’ το πρόγραμμα έλειψαν και οι Σουάνης (προσωπικό του θέμα), Σαίφι (απουσιάζει με την εθνική Ιορδανίας) και Ταιντέρ (έχει ίωση).

Η πρώτη προπόνηση για το 2010 αφιερώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και κυκλοφορία της μπάλας.

Μαζί με τους Ακρίτες ήταν και δύο ακόμα πρόσωπα που θα δοκιμαστούν το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για τον 30χρονο Άγγλο μέσο, Τζέισον Τζάρετ και τον Πορτογάλο, Γκουστάβο.

• Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Skoda Ξάνθη Arena στις 12:30, η παρουσίαση του Νέιθαν Έλινγκτον.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βοηθός Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

To σχόλιο Καραπαπά για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Το γεμάτο νόημα ποστάρισμα του Ηρακλή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με τις... χρονιές των υποβιβασμών!

Βούρος: «Δίνουμε αξία σε λάθος άτομα, ένα τοπικό ντέρμπι θέλω να το κερδίσω ή να το χάσω δίκαια»

Μαινόμενος Ματσάρι: Πήγε να... μπουκάρει στο γήπεδο μετά το 2-1 του ΠΑΟΚ - Τον συγκράτησαν οι συνεργάτες του!

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Κορυφή ο Παναθηναϊκός, ακολουθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Τρελή ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, απαντώντας σε κάθε… ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή από VAR και Φωτιά!

H πλασεδάρα του Σαγάλ και το γκολ νίκης του Γκαρέ: Τα highlights από το Κηφισιά-Άρης

Λέτο για την επανάληψη του πέναλτι του Άρη: «Δεν ξέρω αν σε άλλες ομάδες θα γινόταν το ίδιο...»

Γρηγορίου: «Δεν μας πήρε από κάτω όταν ισοφαριστήκαμε ούτε τα παρατήσαμε, αυτό είναι που κρατάω»

TAGS: Ξάνθη