Αγανακτισμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Γιαννάκης, λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες» δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, ο οποίος ερωτηθείς για τον Σκούνι Πεν πρόσθεσε: «Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη σε κάθε περίπτωση και γι αυτό είναι καλό να έχεις πολλά γκαρντ. Ο Πεν είναι ένας έμπειρος παίκτης, με ποιότητα και γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος».

Κλέιζα: «Η κατάσταση θύμιζε ζούγκλα»

Λακωνικός ήταν ο Λίνας Κλέιζα στις δηλώσεις του, λέγοντας πως «η νίκη για μας αποκτά μεγάλη σημασία μιας και η κατάσταση που επικρατούσε θύμιζε ζούγκλα οπότε είναι καλό για μας να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια σε τέτοια ατμόσφαιρα. Κάναμε καλό παιχνίδι και κερδίσαμε. Κάθε ματς είναι δύσκολο για εμάς επειδή οι αντίπαλοί μας δίνουν τα πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό».

Φλεβαράκης: «Παλέψαμε μέχρι τέλους»

Στη φυγή του Ντόνι ΜακΓκράθ (τελευταίο του ματς με την ΑΕΚ, πάει στη Βαρέζε) στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά το τέλος του ματς, αφού πρώτα συνεχάρη και τις δύο ομάδες για τις επιδόσεις τους στο ματς.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μας πάλεψαν μέχρι το τέλος, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Αναφερόμενος στον ΜακΓκράθ τόνισε: «Θα μας λείψει πολύ αφού είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, τον οποίο πρέπει να αντικαταστήσουμε σύντομα με έναν παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα».

Ο ίδιος ο παίκτης υποστήριξε πως θα έχει την ΑΕΚ πάντα στην καρδιά του, αλλά επέλεξε να φύγει λόγω οικονομικής φερεγγυότητας της ιταλικής ομάδας.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οριστική αναβολή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μετά τη δολοφονία του 20χρονου...

Εθνική Γυναικών: Για το 2Χ2 στο Ιβανώφειο κόντρα σε Βόρεια Μακεδονία και Δανία

Ζήτησε αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά

Μουράτος: «Nα αφήσουμε πίσω τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής