Τα τελευταία νέα ήθελαν τον Νίκο Καραγεωργίου να είναι υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Ελπίδων, αλλά ο Απόστολος Παπουτσάκης απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «... έχουμε μια σχέση που δεν γίνεται να χαλάσει». Ο πρόεδρος του Εργοτέλη αναφέρθηκε επίσης και στον δανεισμό του Ογκουνσότο στον ΟΦΗ, ενώ εξέφρασε την άποψή του για τον Κουτσιανικούλη, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν γνωρίζω κάτι… Πρώτη φορά το ακούω», ανέφερε ο Απόστολος Παπουτσάκης όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τον προπονητή της ομάδας του, Νίκο Καραγεωργίου, να φέρεται υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων. Αλλά ακόμα και αν ισχύουν όσα ακούγονται, δύσκολα θα γίνει κάτι, μια και… «ο Εργοτέλης αγαπάει τον Καραγεωργίου και ο Καραγεωργίου αγαπάει εμάς, θέλω να πιστεύω. Είναι μια σχέση που πολύ δύσκολα μπορεί να χαλάσει». Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών απέκλεισε στη συνέχεια και το ενδεχόμενο της παράλληλης ενασχόλησης του Έλληνα τεχνικού.

Η επικαιρότητα στον Εργοτέλη αφορά τον δανεισμό του Πάτρικ Ογκουνσότο στην έτερη ομάδα της Κρήτης, τον ΟΦΗ. Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών σχολίασε τη συγκεκριμένη κίνηση, λέγοντας: «Πιστεύω ότι οι σχέσεις των ομάδων πρέπει να είναι καλές. Επανειλημμένως ακούμε για δανεισμούς μεταξύ άλλων συλλόγων… Δηλαδή, είναι τόσο δύσκολο μια ομάδα της Κρήτης να δανείσει παίκτη σε άλλη ομάδα της Κρήτης; Θεωρώ ότι η κίνηση αυτή είναι σωστή για να βοηθηθεί και ο ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή».

Σε ερώτηση γιατί ο δανεισμός του Νιγηριανού δεν έγινε το καλοκαίρι, απάντησε: «Κάθε πράγμα στον καιρό του», για να τονίσει στη συνέχεια ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα επιστρέψει στον Εργοτέλη.
Αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφικής κίνησης («δεν ψάχνουμε κάτι, προς το παρόν», είπε σχετικά), αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Είναι ένα παιχνίδι-πρόκληση, θα έχουμε και καινούργιο χορτάρι….Εύχομαι να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε δύο «δικά του παιδιά», τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Νίκο Καρέλλη. «Τη φετινή χρονιά είναι λογικό ο Βασίλης να μην έχει το χρόνο συμμετοχής που είχε σε μας, γιατί στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πρωτοκλασάτοι παίκτες. Πρέπει να περιμένει, να κάνει υπομονή και θα πάρει ευκαιρίες. Πιστεύω ότι του χρόνου θα πάρει πολύ περισσότερους αγώνες», είπε για τον Κουτσιανικούλη, ενώ για το νέο μεγάλο ταλέντο των «κιτρίνων», Νίκο Καρέλλη, τόνισε ότι: «είναι πολύ νωρίς για εκείνον. Χαίρομαι γιατί είναι δικό μας παιδί. Τον έχουμε κοντά μας από 5 χρονών. Πρέπει πρώτα να πρωταγωνιστήσει σε εμάς και ακολούθως βλέπουμε για πιθανή μεταγραφή».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»