Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει τη Φιορεντίνα για να αγωνιστεί σε ομάδα του Κατάρ εμφανίζεται ο Άντριαν Μούτου, όπως δήλωσε ο Βίκτορ Μπεκάλι. Ο μάνατζερ του Ρουμάνου επιθετικού απέρριψε την πιθανότητα ο πελάτης του να παίξει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή σε εκείνο της Ρωσίας.

«Ο Άντριαν είναι παίκτης της Φιορεντίνα και δεν φεύγει. Αισθάνεται σαν το σπίτι του στη Φλωρεντία και δεν θα πάει πουθενά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο προπονητής της Αλ Σαντ έχει κάνει διάφορα σχόλια για εκείνον. Προφανώς είναι σεβαστή η γνώμη του, αλλά δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Διαψεύδω κάθε είδους φήμη που αφορά ενδεχόμενη μεταγραφή του Μούτου στο πρωτάθλημα του Κατάρ», τόνισε ο Μπεκάλι.

Το προηγούμενο διάστημα ο 30χρονος στράικερ εξέταζε το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα, αλλά οι συζητήσεις έχουν «παγώσει». «Ίσως υπάρξει κάποια εξέλιξη πριν από τον Ιούνιο, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς », ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube