Με την επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στη διοίκηση του ΠΑΟΚ αναμένεται να επαναπροσδιοριστούν οι θέσεις της ΠΑΕ απέναντι σε σημαντικά ζητήματα, σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο. Το τυπικό κομμάτι της επανόδου του Ζαγοράκη στα κοινά του «Δικεφάλου του Βορρά» θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, καθώς λήγει η θητεία της προσωρινής διοίκησης.

Οι «ασπρόμαυροι» μαζί με τον Ζαγοράκη έχουν συζητήσει ήδη το προσχέδιο και τις επόμενες κινήσεις τους. Μία από αυτές είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την ανεύρεση προσώπων που θα στηρίξουν είτε την αύξηση είτε το φετινό προσωρινό έλλειμμα, και τέλος υπάρχει η ρύθμιση των χρεών.

Στον ΠΑΟΚ στοχεύουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια θα απευθυνθούν στους οπαδούς της ομάδας. Ο Ζαγοράκης εξετάζει το ενδεχόμενο να προσελκύσει τους φίλους του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε να εισχωρήσουν στο μετοχολόγιο του «Δικεφάλου» άνθρωποι που θα επενδύσουν μεγάλα κεφάλαια για να πάρουν μετοχές.

Το οικονομικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές που θα κάνουν οι «ασπρόμαυροι» το καλοκαίρι, αφού θα προσπαθήσουν του χρόνου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Όσον αφορά το έλλειμμα της τρέχουσας σεζόν, φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ και οφείλεται στην αποτυχία η ομάδα να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν υπολογίσει τα έσοδα από τους αγώνες του Κυπέλλου, όπως και τις αναμετρήσεις των πλέι οφ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα έξοδα της φετινής σεζόν.

«Δεν υπάρχει κάτι για Βιεϊρίνια»!

Τις φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει δεχθεί πρόταση για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον Ολυμπιακό διέψευσε η διοίκηση του «Δικεφάλου». «Ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός ενδιαφέρον για τον Βιεϊρίνια, επομένως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να πούμε ότι απαντήσαμε σε κάτι. Πάντως, αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο, η στάση μας θα ήταν η ίδια, αυτή δηλαδή που αναφέρεται στις φήμες», τόνισαν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να πουλήσουν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Με νίκη στο 2010!

Με το δεξί θέλει να μπει ο ΠΑΟΚ στο 2010. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) τον Πανιώνιο στην Τούμπα, έχοντας ως στόχο να μείνει σε απόσταση ασφαλείας από τον Άρη και να μειώσει (αν είναι δυνατόν) τη διαφορά από Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό.

Ο Φερνάντο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια (δεξιά) και Κουτσιανικούλη (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παπάζογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Φωτάκης, Κριστιάνο, Φιλομένο, Μουν, Σαβίνι και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Τσιρίλο, ο Βερόν είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο προπονητή, ο Αμπουμπακάρι δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό και ο Μπιζέρα βρίσκεται στην πατρίδα του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»

Tζούριτσιτς: «Συγγνώμη από τον κόσμο - Σήμερα ήθελα να κλάψω αλλά δεν το έκανα για να μην με δουν τα παιδιά μου»

Νικολογιάννης: «Πάτησε το κουμπί του πανικού χωρίς λόγο ο Τερίμ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.